Integrated Voice Therapy – Ελπίδα Κουτσουμπάκη

Τι λένε απόφοιτοι των σεμιναρίων και webinar IVT

Αγαπημενη Ελπιδα, Σε ευχαριστώ που έδωσες απαντήσεις σε ολα τα ερωτήματα μου σχετικά με τη φωνή που χρόνια είχα μαζέψει. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες μέσα απο τα σεμινάρια σου μια γλώσσα να επικοινωνώ οτι αφορά την φωνη που επίσης χρόνια αναζητούσα. Σε ευχαριστώ για την αναλυτική προσέγγιση ολων των θεμάτων. Σε ευχαριστώ γιατι μέσα απο τα σεμιναρια σου κ τη γνωση κ την ενεργεια που μου εδωσες , ένιωσα οτι τα πραγματα μπήκαν σε μια σειρά μεσα στο μυαλο μου κ εφυγε το χάος που είχε δημιουργηθεί απο την σκόρπια γνώση χρόνων δεξιά αριστερά με σπουδες , μαθήματα , βιβλία κ άλλα διάφορα. Σε ευχαριστώ γιατι μου έδωσες την ασφάλεια οτι, οτι κ αν πάθω πλεον με τη φωνή μου εχω μια λύση με τις τεχνικές σου κ την παρουσία σου κ δεν θα φοβηθώ ποτέ ξανά. Κ τελος σε ευχαριστώ που επέμενες να παρακολουθήσω κ το τριτο επίπεδο διαδικτυακά , γιατι πραγματικά η άνεση του σπιτιού μου με βοήθησε να παρακολουθήσω με μεγαλύτερη αφοσίωση το σεμινάριο. Τέλος σε ευχαριστώ που με έκανες να νιώσω οτι ανέβηκα ενα ακόμη επίπεδο κ σαν επιστήμονας , κ σαν τραγουδίστρια αλλά κ σαν άνθρωπος !! Σε φιλώ, ο Θεός να σε έχει καλά πάντα κ να σου δίνει δύναμη να μεταδίδεις τις γνώσεις σου σε οσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο που το έχει ανάγκη !!!
Σταματία Μολλούδη
Λυρική Τραγουδίστρια - Vocal Coach
Καταπληκτική και εξαιρετικά μεταδοτική!! Ένα υπέροχο webinar, άκρως βιωματικό και λεπτομερές!! Άνοιξε ένα καινούργιο παράθυρο στην κατανόηση, αξιολόγηση και θεραπεία της φωνής!! Ευχαριστώ πολύ!!
Δέσποινα Αστρόγλου
Λογοθεραπεύτρια
Θέλω να σε ευχαριστήσω για το υπέροχο σεμιναριακό διήμερο που περάσαμε παρέα. Οι νέες πληροφορίες που εισχώρησαν στο κεφάλι μου αλλά και στη ζωή μου, από τη συνάντηση αυτή, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που ήμουν κι εγώ μέλος αυτής της υπέροχης δουλειάς που έχεις κάνει. Τον σεμιναριακό αυτόν κύκλο τον εχώ ήδη συζητήσει και συστήσει σε συναδέλφους, δάσκαλους φωνητικής. Ανυπομονώ να βρεθούμε στο επόμενο επίπεδο και να ταξιδέψουμε ακόμα πιο μακρυά σε αυτη την περιπέτεια που λέγεται φωνή.
Ευαγγελία Γιαμαίου
Eρμηνεύτρια Παραδοσιακής Mουσικής
Επιτέλους ήρθε ένα σεμινάριο να μας ανοίξει το μυαλό, να καλύψει το τεράστιο κενό στην εκπαίδευση των τραγουδιστών και να εξηγήσει όσα κάνουμε και όσα δεν κάνουμε σαν τραγουδιστές και σαν καθηγητές της φωνής. Ότι καλύτερο έχω κάνει για την τέχνη μου τα τελευταία χρόνια.φωνητικής. Ανυπομονώ να βρεθούμε στο επόμενο επίπεδο και να ταξιδέψουμε ακόμα πιο μακρυά σε αυτη την περιπέτεια που λέγεται φωνή.
Χριστίνα Σπηλιακοπούλου
Σοπράνο
Έχω να πω ό,τι ήταν το καλύτερο σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει ever, και θα τολμήσω να πω ότι κατ'εμέ αν και εξ αποστάσεως, ήταν εξίσου βιωματικό και πιο βολικό και ξεκούραστο από το δια ζώσης.
Θωμαή Μπαξεβανίδου
Λογοθεραπεύτρια
Σας ευχαριστουμε για το νέο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζι! Πολυ ενδιαφερον σεμινάριο και εξίσου βιωματικο για webinar! Ειμαι πάρα πολυ ενθουσιασμένη για το τι μάθαμε και για το τι μπορούμε να κάνουμε με την φωνή μας! Ανυπομονώ για το επόμενο!
Άντρια Νικολαϊδου
Λογοθεραπεύτρια
Ως καινούργια "φωνοπερίεργη" αποφάσισα να παρακολουθήσω το webinar "Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Παιδιατρικής Φωνοθεραπείας" της κ.Κουτσουμπάκη. Ήταν ένα από τα πιο ενδιαφεροντα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει καθώς υπήρχε συνεχής επικοινωνία με όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και αρκετός χρόνος για απορίες. Μέσα απο το webinar κατάλαβα τον κρίσιμο ρόλο της ψυχολογίας στην αποκατάσταση παιδιών/ενηλίκων αλλά και τη σημασία της φαντασίας των θεραπευτών. Είμαι πολυ περίεργη να μάθω πολλά πολλά παραπάνω αλλα και να εφαρμόσω τις τεχνικές που έμαθα!!
Ματίνα Μούτσιου
Λογοθεραπεύτρια
Το σεμινάριο που αφορούσε τον παιδιατρικό πληθυσμό ήταν μια ευκαιρία για μας να καταλάβουμε ότι τελικά υπάρχει και απλός τρόπος να δώσεις σε καποιον να καταλάβει πώς να χειρίζεται κάτι που δεν μπορεί να δει! Το πιο σημαντικό βέβαια για μένα που έχω παρακολουθήσει Α και Β Επίπεδο, ήταν ότι μου απέδειξε πώς αυτές οι τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και σε ενήλικες και πώς σαν θεραπευτές πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα κάνει τον κάθε ασθενή να ξεκλειδώσει ανεξαρτήτως ηλικίας. παιδιών/ενηλίκων αλλά και τη σημασία της φαντασίας των θεραπευτών. Είμαι πολυ περίεργη να μάθω πολλά πολλά παραπάνω αλλα και να εφαρμόσω τις τεχνικές που έμαθα!!
Βάσω Δαχτυλούδη
Λογοθεραπεύτρια
Το σεμινάριο ηταν πάρα πολύ καλό και παρότι δεν ειχα ιδέα για το πως γίνεται η φωνοθεραπεια, θεωρώ οτι έχουν τεθεί οι βάσεις για να ξεκινήσουν τα φωνοταξιδα στο κέντρο μου. Πιστεύω δεν θα μπορούσα να κανω καλύτερη αρχη στην ενασχόλησή μου με τη φωνή και να είχα επιλέξει καταλληλοτερο άτομο! Επίσης να προσθέσω ότι σε κανενα σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει μέχρι τωρα, ο εισηγητής δεν εχει τόσο άγχος ώστε να τα κατανοήσουμε ολα και να μας κλείνει ραντεβού εκ νέου για τυχόν απορίες και ένα refresh. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω και τα σεμινάρια των τριών επιπέδων!!! Ευχαριστούμε για όλα κυρία Κουτσουμπακη!!!
Στέλα Βαρδάκη
Λογοθεραπεύτρια